Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Ideje megnézet...

Mit javasoltok? Ideje megnézetni vagy rendben lesz?

Figyelt kérdés
4 napja körülbelül elég csúnyán megrándult főleg kicsit zúzódott is, akkor mozgatni nem bírtam már nem fáj ,de nem bírom terhelni 1db fekvőtámaszt nem tudok nyomni (kétkézzel) ugyanis amikor a csuklóm és az alkarom derékszöget zár be akkor mintha valami nagyon húzódna, belenyilal a fájdalom és összecsuklok... idővel rendbe jön? vagy nézzek el dokihoz? kötözöm a kezem és kenem flexagil nevű krémmel. Orvosnál nem jártam.
2013. febr. 17. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz,ha annyira fáj,ártani nem fog! De ő is csak azt fogja mondani,hogy pihentesd ! :)
2013. febr. 17. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben, mert úgy voltam vele ,hogy még a végén képesek begipszelni amit nem vállalok:DD

Ugyanis én már holnap menni akartam edzeni de így nem tudok mihelyst emelek valami vagy hasonló húzódik és vége.. amikor megtörtént a baleset utána 2 napig a 0,5 literes ásványvizet nem bírtam megemelni újaimban sem volt erőm most így a 4-5 napon már viszonylag jó de terhelni nem tudom mostsem...pedig eddig 50 kiló ment bicepszre most meg a fél literes ásványvíz kifog rajtam..

2013. febr. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!