Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzeni hetente hány alkalommal...

Edzeni hetente hány alkalommal kell? (hozzá értőket kérdek)

Figyelt kérdés

Súlyzos edzést akarok a célom szálkásitás és izom növelés.

-kezdő: menyi a min és max heti edzések száma?

-haladó: menyi a min és max heti edzések száma?

-profi: menyi a min és max heti edzések száma?

2009. szept. 7. 19:29
 1/5 anonim válasza:

Én a fitway.hu edzéstervkészítőjét használtam, szerintem elég pontosan leír mindent... az eredményt meg majd pár hét-hónap múlva megtudom :)

A lényeg, hogy megadod az adataidat és hogy mit szeretnél erősíteni és erre minden gyakorlatot megad az ismétlések számával együtt, illetve bemelegítés és nyújtó gyakorlatok is vannak.

2009. szept. 7. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki hogy edzeni akarsz és annak is hogy elszánt vagy.

Annak már kevésbé hogy ellentmondást írsz, és hogy lusta vagy.

Kezdjük az ellentmondással.

magamalá fosnék a gyönyörtől ha tudnék izmot (tömeget) növelni és szálkásítani egyszerre.

A második. Milyen a testalkatod? Milyen magasvagy? zsíros kövér gyerek vagy? vagy gizda piszkafa. Mert nem mindegy... Ahogy az sem, hogyan reagál a tested a gyúrásra.

Van olyan akinek alig látszik valami aztán ha odacsap neked megborulsz, tehát az ereje megvan, aztán ott az ellenkező is, a husi karos, aki 5kilóval szériázik

Olvass utána a szakirodalomban, a bodybuilder pl jó kiindulási alap...

lehet lepontozni, miután jól átgondoltad a kérdésed is és a válasznak a mondanivalóját.

(megsúgom, ha jó vagy értő olvasásból akkor zöldre kattintasz.)

2009. szept. 7. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:

xD én csak anyira lettem volna kiváncsi hogy heti hány alkalommal kell edzeni.

am elösször izom növelés aztán szálkásitás de kettöt együtt tom hogy nem lehet

szóval anyira lennék kiváncsi hogy hetente hány napot kell edzeni és hány napot kell pihenni

2009. szept. 7. 21:53
 4/5 kizcar válasza:

Én hétfőtől csütörtökig naponta minden izomra edzettem kb 5x30-at, mostanra már jóval csökkentettem az ismétlést a felére, és a súlyt meg növeltem.

Olvasd el ezeket:

[link]

[link]

2011. febr. 21. 09:47
 5/5 kizcar válasza:

Még annyi, hogy mostmár csak kétszer edzek egy bizonyos izomra egy héten.

Jelenleg hétfőn 3 izomra, kedden 4-re, szerdán pihenek, csütörtökön megint a hétfői, pénteken pedig a keddi program, hétvége pihenő. Jelenleg nekem ez most megfelel, de nem mernék rá esküdni, hogy ez is megfelelő edzés.

Én sem tudom pontosan mikor mennyit lehet még egy héten.

2011. febr. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!