Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Jumbo-ról?

Mi a véleményetek a Jumbo-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Célom a minél előbbi tömegnövelés, hízás lenne. Rendesen edzek és eszek mellé(megfelelő étrenddel). Kérdésem az lenne, hogy a Jumbo mennyire megfelelő termék erre a célra? Nem szeretnék olyan sok pénzt feláldozni rá és ezt a terméket ajánlották nekem, viszont pár véleményt elolvastam és van akinek nincs pozitív tapasztlata róla. Szóval, aki valamennyire ismeri ezeket a termékeket tudna nekem segíteni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 16. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nehezen hízol, akkor jó választás.
2013. febr. 16. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha erről van szó, akkor sajnos ebben 28g protein van 100g-ban. Adagonként 150g szénhidrát és ebből 37g a cukor. Nem tartom jónak. Ha már megvetted, akkor az ajánlott adagot felezd, és nkább tegyél még hozzá proteint. Csak edzést követeően használd.

2013. febr. 16. 18:13
 3/8 dirtboy ***** válasza:
a ződ szar a sárga egész jó de drága.
2013. febr. 16. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha Jumbo, akkor inkább már a Professional, aminek magasabb a fehérjetartalma.

De jobban kijönnél ha vennél külön fehérjét + szénhidrátot.

2013. febr. 16. 18:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Aki azt írta, hogy nem jó/vegyél mást, tud valamit ajánlani esetleg helyette?

2013. febr. 16. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

én?:)

Egy tejsavóprotein + gyors felszívódású szénhidrát pl dextróz,vagy vitargo,de a gyors felszívódású ch-t csakis edzés utánra szabad.

2013. febr. 16. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Vegyél mondjuk egy ilyet. Ez jóval alacsonyabb áron van 10.550Ft/4kg. 35g whey protein, 5g creatin, 2,5g taurin, és szénhidrát, ami nem CUKOR. Alap tömegnövelő, bőven megfelelő. Nincsenek hozzáadott felesleges adalékanyagok.

[link]

2013. febr. 17. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2013. febr. 17. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!