Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sok cardio esetében hogy...

Sok cardio esetében hogy lehet megakadályozni az izomveszteséget?

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy részmunkaidőben biciklis futárként fogok dolgozni. Tehát 4-5 óra tekerés szinte szünet nélkül. Közben nem igazán lesz lehetőség kajálni, legalábbis normális adag kaját nem. Hogy oldjam meg hogy ne veszítsek izmot, mert hogy mellette kondizom is és tömegnövelés lenne a cél. Szervezetem valamennyire hozzá van szokva a sok cardio mozgáshoz, mert hobbi szinten eddig is sokat bicajoztam, meg kajakozom is mellette évek óta. Egy adag fehérjepor + dextrózzal kihúzom a 4-5 óra tekerés alatt? Vagy darált zabpehellyel esetleg? Előtte meg utána eszem majd amennyit bírok.
2013. febr. 15. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább összetett ch menjen, pl a zab jó ötlet. Ha van rá lóvé, akkor glutamin és BCAA is jól jöhet.
2013. febr. 15. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor lehet az lesz hogy előbb kipróbálom a zabot, aztán meglátom hogy azzal tudom e tartani a súlyom. Ha esetleg fogyok, akkor glutamin meg BCAA.
2013. febr. 15. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Zabon kívül esetleg még valami ilyen olcsóbb megoldás?
2013. febr. 15. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Olcsó nem nagyon van, talán turmixolj le főtt rizst és az is mehet prtoeinnel. Vagy veszel még Carb-S-et a proteinhez, de az már drágább megoldás.

[link]

2013. febr. 15. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Na ezekből a megoldásokból már valamelyik csak segít abban hogy ne fogyjak. :) Köszi a segítséget.
2013. febr. 15. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2013. febr. 15. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
igy van
2013. febr. 16. 12:48
 8/8 anonim válasza:

Nekem bejött a FortiFit, kifejezetten izomvesztés ellen fejlesztették ki. Leucin van benne ami segít az izomépítésben.itt olvashatsz a biológiai szerepéről a leucinnak. [link]

[link]

2013. márc. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!