Hogy tanulhatnék meg rendesen futni?
Rövidtávon elég jól futok, de ha hosszabb távra kerül a sor, abban rossz vagyok, mert mindig túl hamar kifáradok. Vagy inkább úgy mondanám, hogy kifulladok. Fáj a légcsövem, a tüdőm, így pedig csak kocogni tudok. Azért nem gondolnám, hogy valami légzőszervi rendellenességem van, mert úszok, de úszás közben nem fulladtam ki ennyire soha. Én arra gondolok, hogy a futást csinálom rosszul, nem jó a légzéstechnikám, vagy valami.
Ui.:Van már egy hasonló kérdés, de neki más problémája volt.
Én is ilyen problémával küzdöttem nyár elején, de nyár végére sikerült kitolnom a tűréshatárt, és most már sokkal jobban bírom a futást.
A titok az, hogy legalább heti 3 alkalommal menj el futni (futópadon is jó) ezzel tudsz igazán fejlődni. Tudom, hogy hülyén hangzik, de kifulladni sem fogsz, ha rászoktatod magad a folyamatos futásra.
Nem is beszélve a fogyásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!