Szeretnék megtanulni verekedni. Melyik harcművészetet válasszam?
Szia én karatézok és nekem beváll
DE VOLNA HOZZZÁD EGY KÉRDÉSEM
kÉRLEK VÁLASZOLJ RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZERINTED MI AZ A HARCMŰVÉSZET?
MERT SOKAN AZT HSZIK HOGY A VEREKEDÉSRŐL SZÓL PEDIG EGGYÁLTALÁN NEM
Csá én karatézok
De létszives válaszoljj 1 kérdésemre
Szerinted mi az a harcművészet?
Ez azért fontos mert sokan akarnak ,,harcművészetet''tanulni de nem is tudják valójában hogy mi az
MI AZ A HARCMŰVÉSZET????????????????????????
Jó a válasazod
De van még 1 dolog azt a tudást amit egyszer megszerzel sose használd rosszra
Mire gondolok soha de soha ne akarj másokat megverni vagy verekedni
a harcművészetet amit választottál csak végső esetben hazsnálj
Még 1 kérdés(Létszives válaszolj kiváncsi vagyok
Vagyij 2 kérdésre
1. Hány éves vagy(fontos)
2. Melyik harcművészetet választottad(mi annak a harcművészetnek a neve amit tanulsz
Én Wado-ryu karatézok
csá
Létszives válaszolj
Gondolkozz el egy kicsit. Mire tanít meg a harcművészet? Természetesen arra, amire kitalálták: emberölésre! Ez nem olyan mint a box, hogy 'akkor most gyere a ringbe, de övön alul nem ütünk...' Megpróbálom neked modellezni, hogy mire gondolok. Mivel én a japán ju jitsu-t űzöm, ezért nézzünk mondjuk egy ütés elleni technikát: kitérek az ütés elöl, és könyökkel beleverek a lengőbordáiba, elkapom a karját, a másik kezemmel egy erőteljes ütés a nyakra, majd a bordáiba térdelek. A kezét, amit elkaptam, egy csukló és válfeszítést alkalmazva a háta mögé feltolom a lapockájáig, amíg nem törik a válla. A másik kezemmel átkarolom a nyakát, befogom egy fojtásba, majd egy fejcsavarással ledobom a földre. Ezután vagy tovább feszítem a kezét, vagy ''csak'' fejberúgom.
Akkor most képzeld el, hogy valaki, belekönyököl a bordádba, torkon üt, megtérdeli a lengőbordáid és hátracsavarja a kezed. Majd elkezd folytogatni, és mint egy rongybabát erőteljesen hozzávág a betonhoz.
Most komolyan ezek után hogy éreznéd magad? Ezzel a technikával maradandó sérüléseket lehet okozni. És nem csak a jitsuban, de bármilyen más harcművészetben is.
Ezért mondom, hogy a harcművészetet emberölésre találták ki...
Vulcao válasza:
verekedni csak az utcán lehet megtanulni, arra semmi nem készít fel, hogy milyen ha te hirtelen egy balhéba csöppensz, ahol a pulzusod 220-on, és elvesznek a tanult kismotoros reflexeid... ezen a nagybetűs tapasztalat segíthet...
EZ MARHASÁG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!