Tippmixen hogyan tudnék több millió forint tétet feltenni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha fel akarok tenni 5 milliót, akkor elkezdem 20 ezresekben leszámolni a lottózóban a lottós néninek,miközben mögöttem állnak,várakozik a sor?!2013. febr. 8. 21:50
1/15 A kérdező kommentje:
...és figyeli a sok proli,hogy én mennyért adok fel?!
2013. febr. 8. 21:51
2/15 anonim válasza:
Hát, mindenesetre ne a Népszínház utcai lottózóban tedd.
3/15 A kérdező kommentje:
:D :D :D
De tényleg nincs valami átutalásos módszer?
2013. febr. 8. 21:59
4/15 anonim válasza:
Van netes tippmix, viszont ha pl. 1 millióval szeretnél fogadni akkor kb. 10-szer kell ugyanazt a fogadást megjátszanod 100000 forinttal, mivel egy szelvénnyel nem nyerhetsz 400ezernél többet. Külföldi netes fogadóirodáknál viszont fel tudsz rakni ilyen nagy tétet is, de ha sokszor nyersz több milliókat, akkor ők is le fognak korlátozni egy idő után.
5/15 A kérdező kommentje:
Jaja,azért jobb a papír alapú tippmix, mert kp-ban fizet. Természetesen 200 ezer alatti nyereményre számolnám ki a tétet,és többször lehúzatnám. Pl. feltennék 100 ezret egy 1.90-es szorzóra és lehúzatnám tízszer. Tízszer 190 ezer kp-ba,azaz egymillió-kilencászezer forint.
2013. febr. 8. 22:56
6/15 A kérdező kommentje:
Illetve azért is jobb,mert nem korlátozhat le a papír tippmix.
2013. febr. 8. 22:57
8/15 anonim válasza:
azért vki proli mert nincs elég pénze
9/15 A kérdező kommentje:
azért szólsz bele,mert nem is vág a témába a kommented vagy mi?
2013. febr. 9. 20:40
10/15 anonim válasza:
nem,csak azért mert vkinek pénze van nem kell lenézni azt akinek nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!