Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki próbálta már Péntek...

Valaki próbálta már Péntek Enikő zóna tornáit?

Figyelt kérdés

Ha igen, leírnád a tapasztalatodat vele?

Nem tűnnek rosznak, csak mivel egy nádszálvékony, izmos csaj csinálja, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ettől tényleg lehet fogyni...

De ha mégis, kérlek írd meg!

2013. febr. 8. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Ismerem. Nem próbáltam, minek? Tudok jobb edzést.

Nem tűnnek rossznak, mert nem is rosszak.

Nem tudod elképzelni, hogy ettől lehet fogyni? Miért, mást el tudsz képzelni amitől fogyni lehet? :O

Nincs fogyasztó torna, edzés.. ha ilyenben hiszel, akkor kicsit átvertek. De van olyan táplálkozás (vagy táplálkozási szokások) amik mellett lefogyhat az ember.

2013. febr. 8. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:
barátnőm próbálta azt mondta nem rossz,nézd meg a bodyrock tv-t is
2013. febr. 8. 13:37
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Én csináltam szerintem nagyon jó, és nekem használt is, én 1 hét után láttam is már az eredményt. :)

Több mint 1 hónapig csináltam a Zóna 1 dvd-jét, de most már Insanity-zek. Szerintem próbáld ki mind2-t nagyon hatásos. :)

2013. febr. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!