2x8 hetes Meta kúrán vagyok. Hogy igyam a májvédő teát?
VicToooR x GB köszönöm válaszodat. Lehet csak 1 kúrát nyomok le. Megnézem hogy fejlődök tőle a többit pedig tovább adom.
Hormon visszaállítót tudsz valamilyent javasolni?
figyelj én 15éves vagyok kb. másfél év edzés múlttal XD
Nem értek a szteroidokhoz. De hormon visszaállítót tudok.
Itt nézz körül :D
Májra:
Annyira nagy szakértő én sem vagyok.. és éppen olcsó sem lesz, de mivel piszok nagy terhelést adnál egy kib.aszott nagy szervednek, kik értenek jól adott szervek gyógyításához, erősítéséhez? Az akupunktőr orvosok. És írtam, hogy nagyon tisztelem, elismerem a gyógynövényeket.. de egy komoly gyógyszer (a meta) hatásait mint kérdezted is, valami direkt ilyenkor használatos gyógyszerrel lehetne ellensúlyozni. Én nagyon ritkán ajánlok gyógyszereket egyébként..
Ahogyan hormonszint 'visszaállítót' vagy normalizálót is néznél, úgy valami májvédő gyógyszer után is érdeklődj, nyugodtan itt gyakorin is, meg hát nyilván testépítők között. Én személy szerint kevésnek gondolok egy teát a kox mellé, tök jó lenne ha tudnám írni hogy mit szedjél mellé de nem tudom. Viszont akik ilyen szerekkel élnek, azok rutinosak ebben, tehát csak a jó infót kell megszerezned. Na ehhez hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!