A stanazolol meddig jó? Ki pattanásosodok tőle?
szóval többször elkezdtem kondizni, de volt mikor lusta voltam nyomni amikor meg újra kezdtem akkor meg kijártam az iskolát és dolgozni kellett, ha nem dolgoztam akkor nem volt lé akkor meg azért nem csináltam na most végre neki ugrok még egyszer. egyik gyúrós haver mondta a stana az jó nem b@ssza szét a szervezetem és mégis jó, azt mondta tud olcsón na mondom akk veszek de parázok a koxtól, szóval meddig tudom eltartani meddig jó? még eldöntöm mi legyen vele. igazából azért is vettem mert idegesít hogy sok csíra van 50 kg koxol azt első héten 90kgval nyom fekve kiakadtam gazdag kis csírákon, meg azért is hogy a lányoknak jobban inponáljak.
én nekem egy természetgyógyász azt mondta azért vannak pattanásaid mert tele van a szervezeted "méreg anyagokkal" akkor ki nevettem de most már ha chipszet, csokit, energia italt iszok eszek akkor már jönnek is ki a pattanások, a koxtól meg gondolom jön majd ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!