Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valahogyan növelni a...

Lehet valahogyan növelni a testmagasságomon?

Figyelt kérdés

20 éves férfi vagyok, már 8 éves korom óta röplabdázok, 189cm magas vagyok és még nagyon szeretnék nőni. Lehetséges ez? Olvasgattam neten erről [link]

Én ezt hülyeségnek tartom, szerintetek?Esetleg milyen módok vannak arra, hogy nőhessek?

2013. febr. 5. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha magadtól nem nősz nem nagyon.

Az oldal amit linkeltél pedig valóban baromság "hipnotikus magasságnövelés", na hagyjálmár. :D

2013. febr. 5. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet magasságot növelni!!!
2013. febr. 5. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Bevallom, tágra nyílt szemmel néztem az általad belinkelt honlapot, majd megkerestem és felszedtem a földről a leszakadt pofámat.

KOMOLYAN MEGÉLNEK EBBŐL EMBEREK????

Komolyan mondom, mindjárt írok egy e-bookot arról, hogyan tudsz kézrátétellel garantáltan 20 évet fiatalodni!

Nem hiszem el hogy minden f@szságot bekajálnak az emberek!

2013. febr. 5. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
nem
2013. febr. 5. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:
És most gondoljatok bele, hogy hány embernek adták már el ezt a csomag izét . :D
2013. febr. 5. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:

ha bevállalsz (és van rá pénzed) Gh kúrát, ami legalább fél éves és napi 4-6 Iu kell hozzá, plussz napi 1000-2000 mg glükozamin, +msn +kondroitin akkor igen

sportorvos mondta lehetséges még fiatalkorban 25-30 éves korig kb, mert nem mindenkinek egységesen záródik le a növeekdési zóna acsontok végén.

konzultálj egy orvossal(sportorvos), én olyannal beszéltem aki az egyik hazai focicsapat orvosa, sok sportoló szúrja pl mert nagyon jól erősiti az izületeket és ezáltal baromi nagy erőt hoz!!!

2013. febr. 5. 15:18
 7/8 anonim válasza:
De lehet! Body Strech. :) Hónapok alatt ellehet érni a centiket.. Persze kitartóan csinálod reggel felkeléskor 1 óra és este lefekvéskor. ;) Nekem fájtak a lábaim a végtagjaim. Azért mert növekszik a csont és nyúlik. Én 3 hónap alatt 175-ből 2-3 centit nőttem. Most 178 vok.
2013. márc. 2. 12:07
 8/8 atesz1988 válasza:
Be tudnád linkelni a gyakorlatokat?
2014. júl. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!