Lehet valahogyan növelni a testmagasságomon?
20 éves férfi vagyok, már 8 éves korom óta röplabdázok, 189cm magas vagyok és még nagyon szeretnék nőni. Lehetséges ez? Olvasgattam neten erről [link]
Én ezt hülyeségnek tartom, szerintetek?Esetleg milyen módok vannak arra, hogy nőhessek?
Ha magadtól nem nősz nem nagyon.
Az oldal amit linkeltél pedig valóban baromság "hipnotikus magasságnövelés", na hagyjálmár. :D
Bevallom, tágra nyílt szemmel néztem az általad belinkelt honlapot, majd megkerestem és felszedtem a földről a leszakadt pofámat.
KOMOLYAN MEGÉLNEK EBBŐL EMBEREK????
Komolyan mondom, mindjárt írok egy e-bookot arról, hogyan tudsz kézrátétellel garantáltan 20 évet fiatalodni!
Nem hiszem el hogy minden f@szságot bekajálnak az emberek!
ha bevállalsz (és van rá pénzed) Gh kúrát, ami legalább fél éves és napi 4-6 Iu kell hozzá, plussz napi 1000-2000 mg glükozamin, +msn +kondroitin akkor igen
sportorvos mondta lehetséges még fiatalkorban 25-30 éves korig kb, mert nem mindenkinek egységesen záródik le a növeekdési zóna acsontok végén.
konzultálj egy orvossal(sportorvos), én olyannal beszéltem aki az egyik hazai focicsapat orvosa, sok sportoló szúrja pl mert nagyon jól erősiti az izületeket és ezáltal baromi nagy erőt hoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!