170 centivel gáz hiphop-ot táncolni? 14/L
170 cm nem őrületes magasság. Nem, akkor sem, ha lány vagy. Engem meg az zavar, hogy 160 cm a magasságom (vagy inkább a mélységem?:D). Nehogy emiatt hagyj ki olyan dolgot, amit szeretnél, mert akkor az egész életedben falakat fogsz magad köré építeni - ráadásul abszolút alaptanul.
Hajrá, kislány! :))
14 éves és lány... :) Ha 155 cm lenne, az lenne a baj, ilyenkor minden baj, ez a természet rendje legtöbb esetben... :) Majd még szerintem örülni fog a 170-nek (vagy többnek ugye), de ilyenkor ehhez hozzá kell szokni. De azt tényleg ne hagyd, kedves kérdező, hogy a nem létező, de általad problémának megítélt problémád elvegye a kedvedet pl egy sporttól... :)
160 centivel én kosaraztam is, gondolhatod. :D Jó, profi pályáról sosem álmodoztam, de akkor is. :)
Próbálj meg megbékélni a magasságoddal, az ilyen korban még azért alakul rendesen! Biztosan van olyan, aki túl kicsinek érzi magát, kövérnek, soványnak, ügyetlennek, stb... Te most így vagy különleges, és ha ezt elfogadod, mindjárt nem lesz kérdés, hogy táncolj-e. Te lehetsz "az a magas csaj, aki tök jól táncol".
Ha valamilyen extra tehetséges tanárod van, akkor ebből még menő koreográfia elemeket is tud, amiben kifejezetten előny a magasság. Hip-hopban ezen túl elég sok föld-közeli elem is van, amikkel el lehet kenni a magasságbeli különbségeket, bizonyos figurákat kifejezetten vagány hajlított lábbal megcsinálni, a lehtőségek tárháza végtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!