1 éve edzem . Edig szedtem tömegnövelőt igaz nem legjob minőségüt de nem használt súlyra semmit csak erősödtem tőle 16 éves vagyok 75 kg 170 cm mit lenne érdemes szedni?
15 évesen már tömegnövelőket? Szerintem ilyen korban jobb szálkásnak lenni mint nagydarabnak. Ízületek még nincsenek teljesen kifejlődve, aztán hogyha utána kosarazol, ugrálsz, akkor 80-85kg-ot lehet nem fogja meghálálni a térded.
Például kerékpársportban időfutamokon ifiknél szabályozzák az áttételt, hogy az ízületek ne sérüljenek egy esetleges túl nyomatékos hajtás miatt.(Term. csak UCI versenyeken, OB-n)
Az, hogy nem tudsz hízni az lehet genetikai alapon is...
haver kreatinozott egy időben, mert nagyon vékonynak tartotta a magát, de a súly fele amit felszedett a kúra végén "lejött". Ha ilyen a genetikád akkor nehéz rajta változtatni...
Másik haver meg 2 nap alatt 10KG cukrot kajált be és semmi változás nem volt vele... maradt 50KG pedig általában is annyit evett/eszik mint én (100KG)... szóval ezen agyalhatsz sztem egy ideig, de ha ilyen vagy akkor nagyon nehéz lesz meghízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!