14 éves vagyok, és amerikai focizok, elkapó vagyok és emiatt sokat kell futnom. C?
Figyelt kérdés
mondták páran a csapatbol h vannak állóképesség javitó kapszulák amiket használhatok egészséggek pl ezt: [link] ez jó lenne a számomra hogy többet birjak sprintelni, v mást javasoltok?2013. jan. 28. 18:04
1/2 anonim válasza:
szerintem ne fogyasz ilyeneket, még fiatal vagy.. inkább edz 100%-al az edzésen, és járj futni edzésen kívül is.. az állóképesség úgyis kell minden játékosnak, amit edzésen is megkapsz, és az elkapóknak inkább az irányváltások és a gyorsulás kell..
az állóképességre egy futásfajta: 400m-es körpályán, az egyenesben sprintelj, a kanyarban kocogás. ebből 2-3-4 kör bőven elég, és hatásos is lesz!!:) remélem tudtam segíteni!
2/2 anonim válasza:
Ez ugyan az mint az energiaital volt!
Most sajna nincs abban taurin.
Vegyék koffein tablettát és hozzá taurint.
Kb. 1000-1500g taurin és 1-2 tabletta koffein. (Ha sokat kávézol vagy már régóta szeded a koffeint akkor több is mehet)
Nekem ez így bevált, bár én nem focizok csak futok. De abból baromi sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!