Ki megy a Nike Félmaratonra?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki még a Spar Maratonra októberben rajtam kívül? :)
Csak kíváncsi vagyok erről az oldalról hányan futnak félmaratonokat, maratonokat.
2009. szept. 1. 22:28
2/6 anonim válasza:
Én JCMD maratonra megyek, de ez private lesz, bocsi.
3/6 A kérdező kommentje:
mazochista? azért mert lefutsz egy félmaratont? na neeee... :)
2009. szept. 3. 18:02
4/6 anonim válasza:
Én egy félmaratonba tuti belehalnék. Jaaj, szegény én!!!
5/6 anonim válasza:
Itt vagyok és élek az első félmaraton után is. Szerintem nagyon jó volt most vasárnap. :)
6/6 anonim válasza:
Én jövőre fogok menni, mert idén nem tudtam menni.Persze addig sokminden történhet, de remélem nem fog semmmi közbejönni.És közlöm:nem lehetetlen lefutni egy átlagos embernek sem egy félmaratont.Én is lefutottam, és nagyon élveztem.Ja és volt olyan is, hogy még nyertem is.Pedig nem tartom magam egy szuper embernek,hanem csupán csak átlagosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!