Melyik jobb, minőségibb márka? Biotech usa vagy Peak? (lent)
Figyelt kérdés
Tudom,hogy attól is függ mit veszek. Bcaa-t és fehérjét szeretnék venni, a Peak ból a Delicious whey-t néztem ki:
és a Bcaa tst- t:
Szálkásításhoz kellene (étrendem is van hozzá). okat futok heti 4 nap 1óra inimum és heti kér nap súlyzós edzés.
Köszi előre is.
26/L
2013. jan. 18. 14:01
1/5 anonim válasza:
Természetesen a Peak, HiTec jobb.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm én is ezt olvastam más fórumokon illetve ismerősöm is Peak termékeket használ és maximálisan meg van elégedve velük (mondjuk Ő biotech-et nem használt még).
2013. jan. 18. 14:25
4/5 anonim válasza:
Már nagyon rég ezt a HiTec proteint iszom
Mert ugyan az, mint ez. Ha valaki átnézi az összetételét, láthatja.
A Delicious abban különbözik a fenntiektől, hogy
nem 6 féle hanem csak két féle protein (koncnetrátum és izolátum) van benne. Kevesebb benne a hozzáadott L-leucin, és kihagyták belőle a beta-ecdysteront, ami a fennti két proteinben benne van.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2013. jan. 21. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!