Mi kell mazsorett csoporthoz?
Nemsoká lesz egy mazsorett csoportom de kicsit beparáztam mert nem igazán tudom hogyan fogjak hozzá...
Honnan és mennyiért rendeljek botot?
A botoknak hosszúságuk szerint eltérő lehet az ára???
Milyen versenyekkel érdemes kezdeni???
És minden egyéb jótanácsot szívesen fogadok!!! :D
szia nekem az anyukám tanít mazsorettet már nekem is 5 éve :
először is, nézd meg hányan vannak a csoportodban és annál kicsit többet rendelj mert hátha valaki elfelejti elvinni vagy kinőtte stb...
másodszor, ne adj botot legelőször nekik hanem mutass tánclépéseket, majd a pompont, és aztán a botot ( ha meg már 10, 11 évesek már zászlózhatnak is )
és szerintem a botok ugyanannyiba kerülnek bár ezt nem tudom
Én először kőszegen 2009.-ben ( 8 évesen ) szerepeltünk és ha ajálhatok mazsorett zenét legyen pl. vukk süsü a sárkány...( ez csak pomponoshoz jó ) és az a lényege hogy ne terheld meg őket hanem mindig annyit amennyit elbírnak.
SOK SZERENCSÉT!! 11/L
Szia!
Bizonyos botkészítők méret szerint eltérő árakat is megadnak, bár 50 cm felett általában egységes a tarifa. A botrendelésnél figyelj arra, hogy minden gyerek számára le kell mérned a megfelelő méretet, mert ez később a technikai elemek kivitelezésénél visszaüthet.
Fontos az is, hogy twirlingezni akarsz vagy mazsorettezni, mert ettől is függhet a bot hosszúsága. Twirlinghez mellső középtartásba tartott kéz középsőujjától a nyakig tartó távolságot kell lemérni (általában 2,5-re vagy 5-re kerekítve). Mazsoretthez oldalsó középtartásba kell tartani a kart és hónaljtól a középső ujj végéig kell mérni (5-re kerekítve).
HA kicsik (10 év alatt) a gyerekek, akkor érdemes könnyebb botot venni, mert nem bírják sokáig megtartani és a koreográfia végére elfáradnak. Ha nagyobbak, akkor pedig jobb a nehéz bot a technikai elemek miatt, mert ezekkel könnyebb gurításokat, flippeket csinálni.
Nagyon szép köszönöm a válaszaitokat!!! :D
Privát üzeneteket is szívesen fogadok!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!