Pompon csapat. Szerintetek működne ez az egész?
Ez nem hirdetés!:D Csak érdekelnének a válaszok...
Főleg 12-18 éves lányok véleménye érdekelne! A barátnőmmel alapítani szeretnénk egy pompon csapatot - én a falumban, Ő pedig a városában gyüjt lányokat, akik szívesen edzenének velünk. Edzőnk nincs, de neten keresnénk koreográfiát, meg kitalálnánk újakat, és önszántunkból edzenénk, gyúrnánk, futnánk, stb. Heti 1-3x 1-2óra edzés lenne. Nekem már régóta tetszik ez a pompon féle dolog, és felhoztam a bnőm előtt, mondta, hogy benne lenne, és alapítsunk egy csapatot. De nem nagyon tudunk még a pompon témáról semmit sem. A megyénkben nem tudok róla, hogy bárhol lehetne ilyet tanulni, így jó lenne, ha mi lennénk az első csapat.:) Gondoltuk, majd kijárunk a falumban megrendezett focimeccsekre, és bárhova, ahova elkelnek a szurkolók. A véleményeteket abban kérem, hogy:
-Szerintetek jelentkeznének elegen?:D Úgy értem pl Te jelentkeznél egy ilyenre? Miért (nem)?
Min 6 fő kéne. A falumban vannak lányok, akik mindig kijárnak a fiúk focimeccsére, fociedzéseire, és gondolom ezek a lányok belemennének, hogy menőzhessenek a srácok előtt!??:D
Szerintetek működne ez az egész?
16/L
"A megyénkben nem tudok róla, hogy bárhol lehetne ilyet tanulni, így jó lenne, ha mi lennénk az első csapat.:)"
Ezt úgy értettem, hogy a megyénkben nincs még pompon csapat.:)
Amúgy köszi a válasz.
Hajrá csajok 3 vagy mi?:D
nekem elég amerikainak hat... :D de ha lesz sok jelentkezö,akkor ...hajrá csajok :D
én benne lennék ;)
am melyik megyéről is van szó?
15/L
Szijja
am melyik faluba wagytok... am én is abba a megyében lakom
modorka12@freemail.hu
Küldd el az email-címedet, és megmondom.:) De itt nem szeretném nyilvánosságra hozni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!