Tömegelés alatt milyen kiegészítőkre lehet szükség?
Nézd meg milyen a proteined? Tehát az összetétel alapján mennyi benne a protein, és milyen az aminoprofil.
Amennyiben van mani, akkor omegazsírsavak, BCAA, glutamin, nem rossz választás.
Azzal kezdeném, hogy jackson666 ásd el magad.
Kérdező neked meg: nem tudom hogy az edzés előtti energizáló mennyire alap kiegészítő, nekem nem annyira, de ha neked szükséged van rá akkor természetesen jó. Viszont a kreatin egyáltalán nem előzi meg a glutamint és a BCAA-t. A kreatin az már 1-2éves edzésmúlttal rendelkezőknek ajánlott inkább így a BCAA és glutamin mondható inkább alapabbnak.
Azt csak te tudod, hogy mennyi pénzt tudsz a kiegészítőkre rászánni, viszont ha megengedheted magadnak akkor igen, megéri mélyebbre menni ezen a fontossági listán, úgymond.
Ha van keret rá ízületvédőt is beleraknék még.
Köszi! Keret azèrt van rá, azèrt kèrdeztem. Másfèl ève edzem, kreatin csak most jött be, gluta, BCAA-n gondolkodom, csak sokan mondták, hogy nagyobb haszna van dièta alatt.
Második válaszolónak: köszi, de a koxolást passzolom, nekem nem èri meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!