Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők ez veletek is van...

Testépítők ez veletek is van így néha? :S

Figyelt kérdés

Hogy valamikor rendesen edzetek meg van a bedurranás, "izomfájdalom"(savasodás), kellően elfáradtatok és még is úgy érzitek hogy nem sikerült jól az edzés?:O

Pedig mindent úgy csináltatok ahogyan eddig, de mégis valahogy lélekben nem jött át annyira ez az edzés. Vagy csak fáradt voltam mikor elkezdtem? Tippek ha tudtok jöhet. Jah és nem pörgetőzök előtte, de lehet kipróbálom hátha jobb lesz az agy izom kapcsolat.:D

16/F

2013. jan. 12. 16:39
 1/4 JayC ***** válasza:

nekem is van olyan, amikor elégedetlen vagyok edzés végén, pl. súlyokban nem tudtam annyira felmenni, nem voltam ott teljesen fejben vagy ilyesmi, sajnos megesik az ilyen.

nálam az gyakori sajnos, hogy edzés elején levert, kedvtelen vagyok, főleg ha szar napom volt, és olyan izmot kéne edzenem amit utálok, viszont elég hamar feléledek, ahogy megkezdtem az edzést, és átszellemülök.

2013. jan. 12. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
persze hogyne utálom az ilyen edzéseket amikor nem durran el az agyam csak szép csendbe teszem a dolgom:Dkevés béta endorfin termelődik biztos:D
2013. jan. 12. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
JayC, nálam is van néha ez a levertség, és kell 15-20 perc, hogy igazán felpörögjek. Mostanában viszont elkezdtem iszogatni 1-1 adag Pow3rd-et edzés előtt és azóta olyan kellemesen rá tudok feszülni már itthon az edzésre, hogy múltkor kocogva mentem el a teremig, hogy odaérjek már végre. :)
2013. jan. 12. 17:25
 4/4 JayC ***** válasza:

acm:

jó cucc a pow3rd, bár dupla adag csap oda igazán.

viszont van amikor este edzek, és ha benyomok akármi pörgetőt, akkor az k urva élet, hogy 1-nél hamarabb nem tudok elaludni :D

amúgy úgy szoktam hozzáállni a dologhoz ha nincs hangulatom, hogy "csak egy hét múlva edzem mag az adott izmot ismét, szóval most kell odaba sznom neki."

2013. jan. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!