Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal?

Mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, 56kg. Nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal, pedig nem éhezek, eszek rendesen. Valamit kezdeni akarok magammal. Gondoltam rá elmenjek kondizni, de elmennék belépnék ki is röhögnének. Leginkább az alkarom zavar leginkább, mert olyan vékony. Evés meg.. Eszek úgy mint egy normális gyerek még többet is pl.: osztálytársam rendes alkatu elég nagy darab, egy délelőtt megeszik egy fél jó reggeltet, én meg vagy 3 szendvicset minimum, mert én ha pl nem eszek reggel 9ig valamit nagyon rosszul érzem már magam. Meg pl mekibe is osztálytársaim nagy része dagadt azért, megesznek 2 hamburgert már sirnak hogy teli vannak, én megeszek vagy 7et meg még elég mindent hozzá és csak néznek. Valamit akarok kezdeni magammal, de nagyon.
2013. jan. 11. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj le terembe, senki nem fog kinevetni.

Hiába gondolod, hogy sokat eszel, ezek szerint mégsem eleget. Ezért kell tömegnövelő étrend, ami kiszámolt mennyiségű kaja, így tudni fogod, hogy mennyitől indul be a tömegnövekedés. Persze edzeni is kellene.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2013. jan. 11. 16:44
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi! és ez a protein, amit szednek és ami jó vagyis azt hallottam, hogy köze sincs a szteroidhoz mert az más tészta, az milyen? olyat én szedhetnék?
2013. jan. 11. 16:56
 3/9 A kérdező kommentje:
és hogy a proteint edzés nélkül nem szabad enni? meg hat e ugy ha edzés nélkül??
2013. jan. 11. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
A protein= fehérje csak idegen szóval. Tudom, hogy a protein tápkiegekre gondoltál, de azok is csak sima élelmiszerek. Nem koxok. És nem is csodaszerek, nem varázsporok! Csak sima koncentrált élelmiszerek. Egy adagja olyan, mintha megennél egy szelet húst. Semmi egyéb. azt is szabad enni és proteintápkieget is ehet bárki. Ettől semmi bajod nem lesz.
2013. jan. 11. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:

bocsi de én ehhez nagyon hülye vagyok most a proteinnek vannak fajtái? v hogy?

Van ilyenem h biotech usa gainer 3000, azt irták régen h ebből ne egyek ha nem edzek mert olyan cukorbeteg leszek mint a huzat.

2013. jan. 11. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
A gainer az tömegnövelő. Az áll a proteinből és gyors szénhidrátból. Na azt tényleg ne edd, csak edzés után.
2013. jan. 11. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el terembe, meg fogsz lepődni:) Én is nagyon izgultam, de mindenki tök barátságos, meg segítőkész volt, nagyon meglepődtem. Nyugodtan kezdj el járni. Amit ajánlanék előtte, az Drugs Bunny Sárga Kapszula című könyve, le tudod tölteni.
2013. jan. 11. 17:46
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! teremben amúgy szoktak ajánlani h mit ajánlatos pl proteint meg ilyeneket nem?
2013. jan. 11. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezed, biztos segítenek. De előtte azért olvass picit utána, pl azoknak, amiket Montez is leírt. Ne az legyen, hogy odamész, és lövésed sincs az egészről...
2013. jan. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!