Fehérje. A Peak termékeket sokan dicsérik mert olcsó de jó féle is tényleg? Vagy a másik a WPI 90.
2013. jan. 9. 15:42
11/14 anonim válasza:
A protein tápkiegekben nagyon elhanyagolható vitamin van.
Eleve kell multivitamin külön készítményben, pl mega daily one. E mellé tökmindegy hogy a proteinedben van e pár milligramm vitamin!
12/14 anonim válasza:
Ezt a protein ilyen összeállításban a Peak már nem gyártja. A búza eleve kikerült ebből a termékből.
13/14 anonim válasza:
Eddig MyFusion meg Power Proteint próbáltam de kicsit sok már havonta azért gondoltam valami váltást.
A Gaspari Myo Fusion újabb probiotic 61%-os kevert fehérje. Kevesebb whey, risszel pótolva. Szerintem az előzőhőz képest visszalépés, bár az előző sem volt valami nagy %-os protein. Talán 65%.
A powerprotein pedig bár hogy is, de egy szója alapú (nagyrészt) lásd az árát(!!) Ezt aztán én nem enném.
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!