Kezdő futóknál mi számít jó eredménynek?
1km hány perc alatt számít jónak abszolút kezdő 20éves lánynál, aki eddig semmit sem sportolt komolyabban?
Én úgy 45perc alatt futok7km-t. Az elfogadható? Három hónapja kezdtem, hetente kb. háromszor futok, de elég változó, van, hogy többet/kevesebbet.
Elfogadható. Ez egy kényelmes 6:25ös tempó. Nem számít kifejezetten gyorsnak, de elfogadható. Ha kíváncsi vagy, hogy ez hogy viszonyul más futók teljesítményéhez, akkor érdmes megnézned népszerű utcai futóversenyek eredményét. Ezzel a tempóval, nők között a 2o11-es 12 km-es vivicitta futáson 86o. lettél volna 94o futóból.
Kitartást, és balesetmentes edzéseket.
Ja, most még 10km megyek és nem gyorsaság a cél-Nyugi tempoban, kényelmesen futok.-egyenlőre, csak állóképesség. Aztán a félmaratoni a nagy álom. De ezek távlati tervek. Szimplán szeretek futogatni és kíváncsi voltam nem nagyon vacak eredmény e az enyém 2hónap után. Azóta utána nézegettem már picit a dolgoknak. Néha türelmetlen vagyok asszem':)
Kösz a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!