A Trans x professional mellet szedhetem a Neurocore terméket?
Figyelt kérdés
Van itthon egy trans x prof. kreatinom amit torna után kell szedni és , de viszont szedem mellette a neurocore kreatint ami energizáló hatású de nemakar rendesen hatni... lehet ,hogy a trans x miatt? vagy esetleg lekellene cserélnem valami másra a neurocore-t (pl.:pow3rd-ra) , vagy külön szedjem eggyiket ki utána a másikat?2013. jan. 8. 21:26
1/5 anonim válasza:
torna??edzés úgy érted?amúgy ne csak utána szedd
2/5 A kérdező kommentje:
igen , bocsánat elfelejtettem úgy irni , hogy súlyzós edzés ... hogy érted h necsak utána szedjem ? még mikor ? hogyan ? a kombinálásra lennék kiváncsi meg h mért nem hat a másik
2013. jan. 8. 21:42
3/5 anonim válasza:
először is milyen dolog a testépítés tornának hívni??
másodszor kreatin nem hat?mi az hogy nem hat?miért mit vársz tőle?hogy rádugrik 10kiló száraz izom ez nem kox
amugy reggel szénhidrátos étkezést megelőzően,edzés előt,után legaláb
4/5 A kérdező kommentje:
Nem :D a Neurocore-tól várom h hasson (múlt héten vettem be belőle és rendesen éreztem a hatását... vagyis nem fáradtam, birtam a nagy súlyokat simán pakolgatni amit nélküle alígha birtam volna) amúgymeg azért hivom tornának , mert mi úgy szokjuk mondani h megyünk le tornázni a terembe és kész
2013. jan. 8. 22:27
5/5 anonim válasza:
a lányok tornzának a férfiak edzeni mennek le de jó ti emnejtek tornázni,próbáld ki a hot blood-ot ha edzés közbe nagyobb erőre van szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!