Vásároltam egy proteint, és teljesen olyan ízre is meg kinézetre mint a tejpor. Ez normális?
Figyelt kérdés
Persze nem teljesen olyan az íze mert vaníliás ízesítésű, de megkóstoltam magában és mintha tejpor lett volna.2013. jan. 8. 17:03
11/18 anonim válasza:
Mer mér ne? Az áron kívül nincs vele gond.
12/18 Dogmatix91 válasza:
oké hogy most fél áron volt, de 5000Ft-ért nem érné meg soha. Kb 7000Ft-os kilónkénti ár, azért már izolátumot vesz. Én tescoban amúgy sem veszek semmit, csak ha muszáj. Legalábbis nálunk, nagyon gané az áru a tescokban :S
13/18 anonim válasza:
Szerencsére nem tesco sajátmárkás, hanem külön gyártó, ahogy sokminden más is. A sajátmárkás cuccokat még meg is értem, hogy nem, de azok sem feltétlenül szarok, a túró spec nekem bejön.
14/18 anonim válasza:
Igen, ez annyiban megbízható, hogy BioTeches, legalább nem sutyiban vette valahol. Viszont az ár/érték aránya szar a terméknek eléggé. Tescoban csak ezt kapni, meg sima BioTech cuccokat, meg van valami "Star-tec" is. :) Egy két Brutal Nutrition cucc is befigyel. Én tescoban csak gyorsrizst veszek, semmi mást. Bár múltkor szilveszter előtt 999 volt a cs.mellfilé kilója, mert 2 nap múlva lejárt, így vettem gyorsan 15 kilót. :)
15/18 A kérdező kommentje:
Igen csak azért vettem most a tescoban mert féláron volt de amúgy nem vennék, van egy törzshelyem ahova járok proteinért csak haverom mondta, hogy ezt ne hagyjam ki mert megéri.
2013. jan. 9. 22:00
16/18 A kérdező kommentje:
egyébként acm1899 megettél két nap alatt 15 kiló csirkét vagy mi?:D
2013. jan. 9. 22:00
17/18 anonim válasza:
Fagyasztóról hallottál már? :) Aznap kiadagoltam és bepakoltam, így semmi baja nem lesz/nincs.
18/18 anonim válasza:
SCI-MX Hardcore (Tesco). na az tuti cucc :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!