Az igaz hogy ha egy csaj hízik akkor mellre a legnehezebben de ha fogy, akkor onnan jön le a legkönnyebben?
Ez így nagyon szar, mert (jó nyilván nem fogy el a melle egy idő után) adott esetben sokkal kisebb is lehet ha ezt párszor eljátssza pedig ugyanannál a súlynál köt ki ahol elkezdte.
Barátnőmnek tanácsoltam hogy hízzon 2-3 kilót, nem ártana neki, de tart attól hogy ha még se fog jól állni neki a plusz súly (szerintem mondjuk igen) akkor ha le akarja majd dobni akkor a melléből is megy.
Csajok, ti ezt hogy oldjátok meg?
Sajnos ez ellen nem lehet tenni, ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz. A mellet zsírszövetek alkotják, sportolás közben zsírt égetsz.
Nekem is ,,lementek" a melleim a diétától és a sporttól, de nem bánom, inkább legyek csinos kisebb mellekkel, mintsem hízni próbáljak, abban reménykedve, hogy a melleim majd megnőnek tőle. Ha a barátnőd így jól érzi magát, akkor minden rendben, állítólag nincs szebb egy magabiztos lánynál:)
Ja, valamelyik nap itt a fórumon kérdezte valaki egy hasonló kérdés lezárásaképp, hogy ,,Akkor Rubint Rékának hogy-hogy mégis van melle?"
A kedvenc válaszom a következő volt: ,,A szilikon nem fogy le." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!