Szeretném elkezdeni a P90X-et, de azt az étrendet nem nagyon tudom betartani, amit futólag láttam, és hozzá tartozik. Kezdjük ott, hogy egyáltalán nem eszem semmilyen halat pl.:/ Ha mondjuk normálisan eszem, tehát: teljes kiőrlésű, semmi cukor, stb. akkor milyen eredményeket lehet elérni? Nem akarok sokat fogyni, mert csak 4-5 kg-ot kell megszabadulnom, inkább formálódni, izmosodni szeretnék. Tudnátok tanácsokat, tippeket adni? Ki milyen eredményeket ért el a P90X-el? Köszi előre is a válaszokat!:)
2013. jan. 3. 22:32
1/9 A kérdező kommentje:
*hozzátartozik, 4-5 kilótól:D
2013. jan. 3. 22:33
2/9 anonim válasza:
Én mikor először csináltam, akkor nem figyeltem az étrendre semennyire, 90 nap alatt 10kg-t fogytam, de inkább az tetszett hogy sokkal fittebb lettem, amennyire nem ment a plyo az először a végén már szünet sem kellett kb.
2013. jan. 3. 22:34
3/9 anonim válasza:
zöldséget egyél egész nap meg csirkét/halat 1-2x és nyomd az aerob edzéseket, ami van a P90X-ben.
én csak a súlyzósat tolom, mert tömegnövelek, de már azt sem sokáig mert mek edzőterembe februártól :P
2013. jan. 4. 12:00
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Amúgy húzódzkodni nem fogok tudni, mert arra nincs alkalmas helyem, és olvastam, hogy akkor a gumikötél is jó. Mondjuk nem sajnálom annyira, hogy azt nem tudok, mert nagy hátat semmiképp sem szeretnék, elég, ha csak egy kicsit erősödik.
Viszont sajnos olyan gumikötelem sincs:S Nem tudnátok arra valami helyettesítő tippet adni?:)
2013. jan. 4. 13:08
5/9 anonim válasza:
Láttam egy oldalt, ahol előtte/utána képeket tettek fel az emberek, és többen voltak akik azt írták, hogy az étrendet figyelmen kívül hagyták, azért meglátszott, de akkor is (szerintem) sokat javultak az izmaik. Amit ajánlok, hogy ha nem is tartod be, azért a zöldségeket nyugodtan be lehet iktatni, a másik, ha csoki helyett pl. egy almát, vagy valami más gyümölcsöt eszel meg, már tettél egy lépést a fogyás felé, és a nasi is megmaradt
2013. jan. 4. 13:11
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok, a gumikötél egy 200Ft körüli vétel, és rengeteg edzést lehet vele csinálni, tehát teljesen megéri.
2013. jan. 4. 13:12
7/9 A kérdező kommentje:
Imádom a zöldségeket, szóval ezzel nem lesz baj:) Meg sokat is eszem... Csokit pl. abszolút nem is eszem, én a sós ízek kedvelője vagyok:S
Köszi szépen, akkor megnézem majd azt a gumikötelet, azt hittem, hogy sokkal drágább:D
2013. jan. 4. 13:26
8/9 anonim válasza:
Sziasztok
Lány vagyok, én is el szeretném majd a napokban kezdeni
nagyon eltunyultam mostanában, felszaladt kb 10 kiló. Olyan formátlan lettem. Ha lelkiismeretesen csinálom, lehet elég volna 30-60 nap is. Édességet nagyon ritkán eszem. Ha 3 hét után valami változást is tapasztalnék, elég volna, ha a kenyeret, a szénsavas cukros dolgok mérsékelném vagy elhagynám? Tartós változást szeretnék, visszanyerni a régi alakomat, vagy egy picit izmosabbat is.Láttam előtte-utána videókat a neten. Vannak nők, akiken számomra már túl sok izom volt. Feszes, de nőies vonalakat szeretnék
2013. jan. 9. 23:45
9/9 anonim válasza:
Én csináltam egy ideig, bár a jóga helyett mást csináltam és nem pihenőnapoztam. Étrendet nem tartottam be, egy dekát nem fogytam:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!