A sima BOX szerintetek jó utcai verekedésekhez?
Vagy ti mit ajánlanátok?
Tanulni akarok egy kis alapfokú technikát, mert hiába nem vagyok kisgyerek(180cm/85kg) de nincsen technikám! Igy komolyabban nem is verekedtem még, csak még régen a suliba de az nem volt olyan kegyetlen :)
És nem tudom igy mit tudok igazából, és igy olyan nagy önbizalmam sincs ezen a téren
Azért gondoltam a box-ra mert szerintem könnyebben megtanulható mozgás mint a thai box meg ezek
Ott kezdődik a baj, hogy ha megtámadnak, te vagy lépéshátrányban. Ha kétes helyen vagy, csak gyakorlottság kérdése, hogy mennyi idő alatt tudod kirántani a zsebedből a paprikasprét. Szerintem pont ugyanannyi, mint amíg kigondolod, hogy fogod kicsavarni a kezét, kigáncsolni stb.
De ha van lehetőség, akkor a futást kell választani.
Önvédelmi technikák, harcművészetek szerintem csak annyiban jók, hogy edzésekre jársz, a c-minősítésű embereknél jobb a fizikumod, ahhoz, hogy magával a sporttal győzz, sok-sok évet kell gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!