Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet kapni valahol olyan...

J989 kérdése:

Lehet kapni valahol olyan könyvet, ahol Wing Tsun Kung Fut tanulhatok?

Figyelt kérdés
Szép napot! Régebben jártam gyakorlati edzésekre, de munkám mellett erre már nincs lehetőségem. Ezért kérdem, nem-e lehet kapni bármi ezzel a sporttal kapcsolatos könyvet. A Wing Tsun érdekelne igazán, mivel az a leginkább védekező ága. De ha úgy adódna, bármelyik más, Kung Fu tanulást segítő könyv érdekelne. Előre is köszönöm.
2012. dec. 31. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen könyv(a címét stb nem tudom),de azt tudod-e gogy a könyves módszer nem sokat ér?
2012. dec. 31. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, biztos hogy több ilyen témájú könyv is van, de sajnos a képességek, igazi tudás csak gyakorlással sajátítható el, a gyakorlatokhoz pedig leginkább edzőtárs kell, vagy néhány alkalmi konzultáció egy edzővel (mesterrel) akik bemutatja, megtanítja az otthon végzendő gyakorlatokat.

Meg lehet tanulni egyetlen egy ütést úgy, hogy az nagyon sokak ellen hatásos önvédelmi technika legyen, ezt kell otthon gyakorolni, és használható tudás lesz (például a Wing Chun láncütés). De a kivitelezést és a gyakorlás módját mester mutassa meg, a gyakorlást már lehet otthon folytatni.

2012. dec. 31. 19:18
 3/3 anonim válasza:
Ha jártál gyakorlati edzésekre, akkor szerintem szólj az oktatódnak! A Wing Tsunos könyvek magyarul ha jól tudom a szervezeten belül kerülnek forgalomba, korlátozott példányszámban. Ezekből egyébként sokféle van / volt, érdemes megérdeklődni. Nagyon jók és tartalmasak, kiegészítik a tanulást.
2013. jan. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!