Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Budapesten hol tudnék elkezden...

Budapesten hol tudnék elkezdeni szertornázni 15 évesen? (most kezdeném)

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani szertorna edzést Pesten (Budára nem szívesen járnék át)ahol el lehet kezdeni gyakorolni 15 évesen is? Csak hobbiszerűen szeretném csinálni, a versenyekhez már valószínűleg túl idős vagyok. Az átlagnál kicsit hajlékonyabb és ügyesebb vagyok (tudok spárgázni, kézen állni, hidazni, stb.) suliban imádom a gerenda gyakorlatokat, és a talajt, szívesen kipróbálnám magam a felemás korláton is. Max. a testsúlyom akadályozhat meg (156 cm/54-56kg) Ha valaki tud megbízható helyet ahová jár(t) légyszíves segítsen!
2012. dec. 27. 13:26
 1/6 anonim válasza:

[link]

"Tini és iskolás torna" név alatt

ez egy nagyon jó hely én is ide járok...szerintem nem vagy túl idős, én 14 évesen kezdtem:))

2013. jan. 2. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Én is pont ezt az egyesületet nézegettem, ez a legszimpatikusabb számomra! Tini tornán is tornáznak szereken, vagy csak nyújtanak és fejlesztenek?
2013. jan. 3. 16:32
 3/6 BigBlack válasza:
én ajánlanám a harcművészetet ha jól nyújtasz és gerendázni is szeretsz szerintem bp VIII ker mosonyi utca 3 teakwondo
2013. jan. 8. 19:42
 4/6 anonim válasza:

igen gerenda,korlát...

(1.voltam)

2013. jan. 9. 16:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi megint!:)
2013. jan. 9. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Postás
2013. júl. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!