Miért van az, hogy más országokban ( mint pl a skandináv országok, Németo, Spanyolo) sokkal nagyobb hagyománya van a sportnak, és sokkal több ember sportol, mint nálunk Magyarországon?
és miért röhögsz ki vkit, ha fut vagy bringázik?
amúgy tényleg iszonyúan el vagyunk kényelmesedve...
Sajnos a magyarok ezt látják a tévében is! Ahelyett, hogy megveszi a tévécsatorna az amerikai szart, ahol csak kocsival járnak mindenhova (Gyerekeknek való Disney Channel-en is az amerikai punnyadás meg csak), simán lehetne inkább magyar színészekkel magyar stúdió által készített egészséges életmódot propagáló sorozatokat/filmeket adni.
Amerikéban még járda sincs, annyira el vannak kényelmesedve, és ők találták ki a McDrive-ot is, hogy nehogymá' ki kelljen szállni a kocsiból egy pár hamburgerért... Mi meg majmoljuk őket, mert Amerika a menő, az a "cool"... T-T
Ráadásul az iskolában is egyre kevesebb a testnevelés, kellene legalább heti három, és az volna az igazi, ha minden gyereknek kötelező lenne valamit sportolni. Mindegy hogy mit, válassza csak ki ami érdekli, de lenne valami iskolai nyilvántartás, hogy a Kocsányosi Pistike ott volt-e minden nap az edzésen. Japánban a gyerekek is minden reggel az iskolában az első óra előtt tornáznak reggel, ÉS A FELNŐTTEK IS a munkahelyen. Bent kell lenni fél 8-ra, és még munkakezdés előtt mindenkinek kötelező a csoportos gimnasztika és torna. Bírják is a munkát, nem úgy mint mi.
Utolso valaszolo. Teljesen igazad van, egyetertek veled.
Most epp Amerikaban, Houstonban vagyok, es egyszeruen csak amulok-bamulok. Csak nehany helyen van jarda, de azok meg is szunnek kb 20 meterenkent, hiszen itt a jarda mindig egy uzlethez vag parkolohoz vezet. A lampa konkretan 2 masodpercig zold (vagyis itt feher) a gyalogosnak, utana elkezd pirosan villogni. tegnap elmentem a bevasarlokozpontba, tobb mint ket kilit setaltam, es osszesen 2 setalo emberrel talalkoztam. Ez egyszeruen szanalmas. Mellesleg az is csodanak szamit, ha megadjak a gyalogosnak az elsobseget...meg ha fizetnenek, se elnek itt. Remelem, mi magyarok sosem fogunk erre a szintre sullyedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!