Ennyire zárt közösségű edzőtermekben járt már valaki?
Figyelt kérdés
Tudomást szereztem egy teremről a városban. Olcsóbb a bérlet, és több minden van állítólag ott, mint ahova most járok. A gond viszont a következő: egy órája elmentem, egy családi házat képzeljetek el, csak kondinak berendezve. Kinyitom az ajtót, rögtön volt is ott egy ember. Közöltem, hogy hallottam hogy itt kondi van, és hogy hogy-mint folyik a dolog. Ő azt válaszolta, hogy ez nem olyan ahova bárki jöhet, hanem egy zárt közösség. De ha szerzek ismerőst, akkor jöhetek.
Nem emlékszek a nevére akitől hallottam a teremről, de jövőhéten találkozunk, majd lebeszélem vele a dolgot.
Addigis egy kérdés: szerintem okkal ennyire zártak, megtalálni sem volt könnyű a helyet. Gyanítom, hogy okuk van rá hogy zártak legyenek. De mi lehet az okuk rá?
2012. dec. 18. 19:54
1/7 anonim válasza:
majd ha nagy leszel megtudod,egyébként melyik kerület?
2/7 A kérdező kommentje:
Falu :)
2012. dec. 18. 19:58
3/7 Takumi válasza:
Sok a cigány? Lehet baráti társaság nem ebből kell megélnie aki csinálja stb....
4/7 A kérdező kommentje:
Van cigány, de nem több mint máshol... azt mondják inkább seggszúrkálósokból van sok.
2012. dec. 18. 20:08
5/7 anonim válasza:
Már itt is megfordult a fejekben a zártkörű edzőklub. Előnye is és hátránya is van. Bár faluban ez egy kicsit fura. Városban lehet egy elit, pénzes rétegre alapozni, és mivel akárki nem tud belépni, ezért az árak lehetnek magasak. Persze a szolgáltatás is magasnak kell hogy legyen. Vannak időpontok, napszakok, amikor olyan nyüzsgés van és olyan sokan, hogy akik rendszeres edzésekre, és nem dumapartikra jönnek, azok nem találnak szabad gépet és idővel elpárolognak egy másik helyre.
6/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy nem a pénzes rétegre alapoznak... :D
2012. dec. 18. 21:54
7/7 anonim válasza:
nem akarnak adót fizetni,céges dolgokkal babrálni,szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!