Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit tudtok fekvőtámaszozni?

Mennyit tudtok fekvőtámaszozni?

Figyelt kérdés

Addig lehet csinálni, amíg bírod, feltétel, hogy tartanod kell magad: megállhatsz pihenni, de akkor is két láb- 1v két kéz lent fekvőtámasz szerűen.

Én 55 öt csináltam meg, úgy, hogy: 10-pihi-9-pihi.. egészen 0-ig :).

Ti hogy álltok, mennyi megy?

2012. dec. 17. 22:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
Fú fiuk..o.O Én néha a kólát se tudom felnyitni:S
2012. dec. 17. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
most kihagytam 3hetet így ment 70. ha "edzett" formámban lennék szerintem 100 is meglenne
2012. dec. 17. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Én kb. 5-6-ot.
2012. dec. 18. 00:30
 14/15 anonim ***** válasza:
egykezesből ment 7 bal kézzel amíg csináltam, kétkezessel nem fárasztom magam
2012. dec. 18. 19:14
 15/15 anonim válasza:

Nekem most lesz a 2. évem,hogy ráálltam a fekvőzésre,kipróbáltam mindenhogy (széles\keskeny kéztartás,gyorsan,lassan,úgy is hogy mikor kinyomod magad akkor felpattanj kicsit).Ha minél többet szeretnél,akkor próbáld meg dinamikusan csinálni,az fejleszti a kondíciód,ha erőt akarsz növelni akkor pedig lassan és keveset egyszerre.

Amúgy meg(hogy válaszoljak is a kérdésre xD) 120 megy egyszerre,80 nál és 110 nél pihentem rá (feltoltam a csípőm)

2012. dec. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!