Naturálok soha nem gondoltatok a koxra?
Nem.
Versenyzők kokszoljanak felőlem, amögött van munka bőven koksz nélkül is, de egy hobbi gyúrós mi a f*sznak?
Elég szánalmas dolognak tartom.
én már többször is eljutottam oda, hogy ráadom a fejem, de utolsó pillanatba mindig kihátráltam, azért egészség nem gyerekjáték.
hozzáteszem, hogy előtte alaposan körüljártam a témát, több versenyzővel is beszéltem ez ügyben, nem csak a helyi terem bikáival.
nem tartom kizártnak, hogy később cucchoz nyúlok, de eldöntöttem hogy várok még, mert ilyen fiatalon fokozottan veszélyes lenne cuccolni.
az ugye alap, hogy kaja, edzés 100-as. (csak pihenéssel van néha gond...)
19 leszek tavasszal. (nem kell a maszlag duma, hogy ilyen fiatalon még a sz artól is növök, meg elég felemelnem kétszer a kanalat, mert egyáltalán nem így van.)
visszatérve az eredeti kérdésre:
engem nem zavarna ha azt hinnék hogy koxolok meg ilyesmi, a fő visszatartó tényező kizárólag az egészség veszélyeztetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!