Stana kúra és a proviron?
Figyelt kérdés
Egy tagnapi kérdésben láttam hogy őrültség stana mellé proviront szedni. Két éve, életem első és utolsó kúrájakor nekem is javasolták hogy szedjek mellé, én akkor nem szedtem, mert sok helyen olvastam hogy nem egy vesebarát szer a provi sem. Mit gondoltok szükséges a szedése, vagy nem, ha nem mért?2012. dec. 9. 16:59
1/4 anonim válasza:
Fontos, hogy menjen mellé provi, de itt nem az aromatizáció megakadályozása a szerepe, mint tesztó mellett, hanem a libidócsökkenést akadályozza meg. A stana képes egyeseknél libidócsökkenést okozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nálam szerencsére nem okozott semmit. Mai fejjel már nem kockáztatnám meg újra.
2012. dec. 9. 17:22
3/4 anonim válasza:
Jó, csak írom, mert egy testmesteres díler és versenyző ismerősöm szerint több embernél előjöhet provi nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszi. Biztos van benne valami, ezek a cuccok mindenkinél mást váltanak ki.
2012. dec. 9. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!