Sanyi307 kérdése:
Van valakinek 5.11 es bakancsa?
Figyelt kérdés
Vélemények tapasztalat ???2012. dec. 2. 11:31
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem van egy 5.11 XPRT típusú bakancsom, amivel eddig meg vagyok elégedve. Kb 2 hónapja van meg, előtte egy Magnum Hi-Tech-et nyúztam 3 éven keresztül, de ahhoz képest ez valami elképesztő kényelmes és könnyű! Az egyik nagyon jó barátomnak HRT Urban-ja van, nagyon szereti - bár ilyet fog venni ő is hamarosan -, de nekem kényelmetlen volt amikor próbáltam, nehezebbnek is éreztem a lábamon és nem is volt olyan kényelmes ( azt hiszem az XPRT-nek más a talpkialakítása, talán amiatt éreztem jobbnak). Amúgy az eddigi 2 hónap alatt nem törte fel a lábam, akit ismerek mindenki dicséri, hogy nem kell betörni. Merem ajánlani!
3/3 anonim válasza:
Ja, ma vettem.
Magyarázták h ilyen hyper-szuper amerikai stb.
Azt rá van írva : Made in China.
Fasza! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!