Online fogadásnál, hogyha több oldalra is beregisztrálunk, lehet 100% nyerési mutatót elérni így?
Figyelt kérdés
6-7 sportfogadó oldalra regisztrálok, feltöltök kb 100.000Ft-ot mindre. Mivel a szorzók különböznek ezeken az oldalakon, némely esetbe akár 2-2,5 tizedet is, így elméletben lehetne olyan meccset megjátszani, amin ha teszek Hazait és Vendéget is (pl 2,5gól Under-Over), akkor mindenképpen nyerek, bármi is az eredmény?2012. nov. 27. 16:03
1/4 anonim válasza:
ehhez az kéne, hogy a H-ra és V-re is 2-nél nagyobb szorzó legyen megadva. ilyet meg tuti nem fogsz találni. vagy ha igen, szóljál nekem is, mert akkor arbitrázsról beszélünk:)
2/4 anonim válasza:
pontosabban az is elég lenne, ha mondjuk az egyik irodánál H = 2.1, V=1.9, a másiknál H= 1,9, V=2.1. és akkor lehetne ezt, vagyis az elsőnél H-t, másodiknál V-t megtenni. de ez is esélytelen szerintem, odafigyelnek erre.
3/4 hookuszpook válasza:
Igen, ez működő dolog. Itt nem írhatom le a linket, mert akár ki is tilthatnak érte, de ha szeretnél róla részletesen olvasni, akkor írj privátban, adok egy webcímet. Ekkora összeggel, amennyit rászánnál, nagyon szép összeget lehet vele keresni havonta.
4/4 anonim válasza:
Igen van ilyen.keress a guglin összehasonlító oldalt ,találsz. Sztem. ,nagy lóvét nem csinálsz ebből.Kicsiben menni fog.Horvát Supersport pl.- magasabb odszokat ad és kunában fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!