Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lehet ez?

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindenhol el tudom érni hogy izomlázam legyen és fájjon egèsz nap másnap( tudom hogy elvileg nem feltétel de valahogy jobban fejlödök amikor érzem az izomlázat) vagy a tricepsz már 4 napja. Kivéve a vállamat, az is fejlödik de egyszerüen nincs benne izomláz, és emiatt ugy érzem nincs kiaknázva mekkora fejlödésre lenne képes.

2012. nov. 24. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod marcii. Egyáltalán nem feltétele az izomláz a fejlődésnek. Nekem sincs szinte soha a vállamban és a bicepszemben sem izomláz. Szóval ne stresszelj ezen.:)
2012. nov. 24. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem sincs vállban, néha egy egy brutál trapézozás után,csinálj archoz húzást attól tuti lesz.Amúgy bicepsz is jó másnap lehet nincs izomláz de feszül az egész érezni a dolgot azért
2012. nov. 24. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

próbáld ki,hogy vállnap után,másnap csinálsz valamit vállra.

akkor érezni fogod,hogy feszül,meg alig van benne erő,tehát megkapta az a magáét.

2012. nov. 24. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!