Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell gördeszkázni?

Hogy kell gördeszkázni?

Figyelt kérdés

Megakarok tanulni gördeszkázni. van deszkám de azon kívól hogy ráállok és hajtom magam nem tudok mást csinálni se kanyarodni semmit.

Először is azt kéne megtanulnom asszem hogy kell rajta eggyen súlyozni mert mindig le lépek róla ha felállok mind két lábammal rá. Valaki tudna segíteni?

2009. aug. 15. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát igen, először tanulj meg eggyen súlyozni, utána kettőn súlyozni... Bocsi, ez vicc. Csak irritált a hibád.

Szerintem rengeteg gyakorlás... Állj rá, lökdd magad és próbálgatsd!

2009. aug. 15. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Mióta van deszkád??Én kb 10 éves koromban kaptam, annak 15 éve, és kb 2 hónap alatt full tudtam deszkázni.Fordulni, ugrani, szlalomozni.Ja és nő vagyok!Szerintem ezt érezni kell!Akinek nem áll a lábára 1-2 hónap után az csak gurulgasson.De lehetsz kitartó is, sok sok gyakorlással, és ne félj új figurákat csinálni, ne félj az eséstől.Én körbe voltam állandóan verve , anyám állandóan az ügyeletre akart vinni a sérüléseim láttán4Szóval kitartás, és légy bátor!
2009. aug. 15. 21:06
 3/3 Pepebaba ***** válasza:
A gördeszka.hu -n rengeteg dolog van kezdőknek! És ahogy előttem írták, ne félj elesni!!Ja és amikor a deszkán vagy ne szögegyenesen álljon a lábad...
2011. júl. 12. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!