175 cm magassággal lehet valaki balerina?
Ha már 175cm magas vagy, lekésted azt, hogy balerina legyél!
A felvételi 10 éves gyerekeknek van a Táncműn.
A követelmények elsősorban az izületi lazaság, és az izületek anatómiai viszonya, és hogy nincs-e valamilyen betegséged(testi, lelki?).
Ha ettől eltekintük, akkor is sok a 175cm magasság, mert aki magasabb az nyílván több kiló is, és a fiú táncosnak annál nehezebbet kell majd esetleg emelnie!
A hivatalos követelményeket nem tudom magasságra, kilóra vonatkozóan, nekem soha senki nem mondta el.
A 175 cm még nem vészes, de az ideális magasságnak 168 cm számítják. Ebben a világban a balerínák egyre magasabbak és magasabbak. Például osztálytársam 180 cm na az már gond egy táncosnál (balettintézetbe járok).
maximum 50kg lehet egy balerína,mert a partnernek 50 kg is nehéz emelni és cipelni.
A testalkat: hosszú lábak és karok viszonylag rövit felsőtest, kis mell ,nagy rüszt
Nézd, láttam én már két balerinát is, aki magasabb volt, mint én, pedig veled egy magasságú vagyok.
A kérdésedből ítélve te már évek óta táncolhatsz, kérdezd meg a tánctanárodat.
Amúgy [link]
Sok sikert kedves leendő balerina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!