Mercer kérdése:
Szerintetek is homok dolog, egy fiúk megkéri a tesóját (a tesója is fiú), hogy minden héten csináljon róla egy félmesztelen képet? Szerintem elég homok.
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 16:37
11/13 anonim válasza:
...és te a titkárja vagy hogy mind ezt tudod? XD
12/13 anonim válasza:
Nyilván a kérdező az "áldozat" :) Hány évesek vagytok?
13/13 anonim válasza:
"ÉN VAGYOK AZ IZOMKÖZEG".
Ez a szöveg tetszik ;-) Ettől miért homi? A testépítés valahol egy jó ÉRTELEMBEN VETT exhibicionizmus. A csávó örül, hogy eredményeket tud felmutatni (izmok) és diliskedik.
De téged ez miért zavar? Ha neked ez sok, erős, nem fér bele az erkölcsi normáidba, akkor nem kell velük vagy azzal a sráccal haverkodni, kapcsolatot tartani. Szeveazs, szevasz, kalapozás, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!