Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Már 2 hónapja járok kondizni,...

Már 2 hónapja járok kondizni, meg akarom kérdezni, hogy 9 hónap alatt mennyit tud változni a testem? (edzés után eszem természetes fehérjéket azon kívűl semmit) és túlsúlyos vagyok lehet, hogy ez segít a válaszadásban

Figyelt kérdés
Heti 4 kondira van időm. (de akkor általában 1,5-2 órát :D)

2012. nov. 11. 19:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ne rontsd el teljesen:) Fogyi öv?? :) Semmire nem jó! Azzal nulla zsírt égetsz el. Nincs helyi zsírégetés. Ez nem úgy működik, hogy te majd onnan fogysz, amit betekersz övvel. Az baromság! A kevés kaja sem elég így önmagában. Nem mindegy, hogy miket eszel.

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. nov. 11. 20:38
 12/20 SSanchez ***** válasza:
Öcsi, azt a fogyasztóövet modelleken reklámozzák akik leszálkásítottak aerobbal és diétával, nem kell mindent bezabálni.
2012. nov. 11. 20:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Montez: köszönöm a kifejtett válaszod, csak annyi, hogy semmilyen kieg.-et nem eszek mert 1. nincs rá pénzem és nem akarom arra költeni a zsebpénzem,de nem lehet vmivel pótolni?
2012. nov. 11. 20:44
 14/20 A kérdező kommentje:
SSanchez: biztos? mert sok jót hallottam róla, meg megizzaszt, biztos semmennyi zsírt neméget azzal, hogy izzaszt?
2012. nov. 11. 20:46
 15/20 SSanchez ***** válasza:
izzadás meg a zsírvesztés között semmi különbség nincs..izzadsz h hűtsd a tested..ennyi
2012. nov. 11. 20:47
 16/20 anonim ***** válasza:

de lehet: sima kajával, amiket írtam. Ezt olvasd el:

[link]

De edzés után szálkásító diétánál ne egyél gyors szénhidrátot!

17/20 SSanchez ***** válasza:
ez szarul írtam le..vagyis nem függ össze a kettő azt sem tudom hol áll a fejem:D
 18/20 A kérdező kommentje:
Montez: elolvastam, de valószínűleg nem tudom majd betartani... de amit írtál arra igyekszem majd figyelni.
2012. nov. 11. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:

okés, igyekezz sok fehérjét és kevesebb szénhidrátot enni.

Én már rengetegszer leszálkásítottam így, most is ez megy.:)

2012. nov. 11. 21:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Priviben megírnád Facebookod?
2012. nov. 11. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!