Testépitők! Gyulladt foggal érdemes edzeni?
Az első fogam felett, orrom alatt bevan dagadva valoszinu a rossz fog miatt.1hét mulva van csak idopontom a fogorvoshoz,de addig nem akarok edzést kihagyni.Valahogy a tomegelés is nehezen megy igy :( Szal a kérdés hogy lehet nagyobb baj abbol ha erolkodok,és kifakad vagy valami?
Koszi a valaszokat
Voltam hasonló cipőben sajnos. Én jártam edzeni ugyanúgy, a kajálás része nehezebben ment. Aztán már annyira bedagadt/gennyesedett hogy egy steril tűvel kiszúrtam a gennyzacskót, másnapra semmi bajom nem volt. De mindenképp menj vele orvoshoz -még ha ki is szúrod-. Bár én nem mentem mivel rettegek a fogorvosoktól, vagyis az itteniektől. Ezeknek a henteseknek köszönhetem hogy két 2 fogam letört. Ha lenne pénzem fizetős rendelésre menni, akkor mennék, de hát nincs.
Én nem éreztem különbséget normál és fájófogas edzés közt, és bajom se lett. Annyi hogy arra a 1.5 órára kikapcsolt az agyam, és nem fájt (vagy legalábbis nem annyira) a fogam.
jaja, végülis egy lájtos szívizomgyulladástól nem dobod fel a pacskert, csak megnyomorodsz hátralévő éveidre.
Ahhoz a fogorvoshoz, meg aki gyulladt foggal egy hetet várat, soha nem mennék. gyökérkezelni kell azonnal(nem dagadhat be), ha meg nem gyógyul, szájsebész kiszedi a gyulladt győkércsúcsot. De nem várathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!