Hogy lehet elkerülni a forgás miatti szédülést tánc közben?
Így van. De lehet akár három pontod is. De azok MINDIG fixek legyenek. Azokat "látnod" kell, azok nem kezdhetnek el forogni. Erre nagyon oda kell figyelni. Így meg tudod tartani a szédülésmentes állapotot.
Mivel a szédülést a füledben lévő három félkörös ívjáratban lévő folyadék tehetetlensége okozza, így el kell kerülnöd azt, hogy a folyadék a füledben "lendületet" kapjon. Ezért kellenek a hirtelen irányváltások.
Sajnos már régi téma,de gondoltam ha nem gond kérdezek én is hátha valaki meg tudja válaszolni.
Nos nekem alkalmassági vizsgálaton kell ilyen centrifugához hasonló berendezésbe kíbírnom azt hogy nem hányok be és nem ájulok el.Ha pedig megállítják ki kell lépnem és nem szabadna 1 lépést se mozdulnom.Eddig azt hittem ez lehetetlen de ahogy olvastam a válaszadót lehet hogy mégsem?Ha valakinek van valami ötlete hogy ezt hogy tudnám megcsinálni illetve kibírni lehetőleg hányás ájulás és ide oda billegés nélkül azt nagyon megköszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!