Miért nem értik meg sokan, hogy mi gebe, alacsony, aranyos, cuki fiúk sokszor genetikánkból adódóan vagyunk ilyen alkatúak és emellett mi még bizony edzünk is, mégsem tudunk kigyúrt állattá válni és csúcs, ha feljön valami izom?
ma 01:05
Én már jó ideje megértettem, hogy emiatt nem vagyok vonzó a lányok számára, de az már nagyon idegesít, hogy mindegyik ezzel jön, hogy gyúrd ki magad, mintha ez olyan kis semmiség lenne, amikor fogadok többet edzek, sportolok én, mint a lányok 99%-a.
Na és miért nem értik meg, hogy rengeteg ember hormonális probléma miatt kövér, amit nem lehet csak úgy ledobni?
Rengeteg férfi küldd el a pitsába, mert kövér disznónak tart, holott többet edzek az átlag ebereknél (mindennap 1-1,5 órát) és diétás (nem koplalós) étrenden vagyok... Kb. hasonló szintű a kérdés... Te se lennél együtt taszító nővel, szóval probléma megoldva...
Ezt most kérlek olvasd el!
Igyál tömeg növelőt. Ez most rosszul hangzik de ha a megfelelő tipusút használod és nem viszed túlzásba hatni fog(Decathlon-ban talán még segítenek is kiválasztani). Namár most ne úgy képzeld ezt,hogy megiszol egy bögrényit és izmos leszel. Megiszod vársz egy kicsit és edzel. Ez azért jó mert az erősítés jobban kifejti a hatását.De ez alatt most nem a futást értem. Neten nézz utána a Fegyenc edzésnek. Ez olyan edzés forma amelyhez nem kellenek méregdrága cuccok. Elég egy játszótér. Sőt talán a szobád. Garantáltan lesz kar,has és lábizmod. Egy próbát megér!
15/L
jó akkor zabáld tele magad csirke MELLEL! Az egy fehérje bánya! Egyik haverom is most "csirke kúrán" van!
15/L
Jók amiket a 15/L ír,de kicsit keveri a dolgokat.Először is:
-Egyél sokat! Tényleg sok csirkét+a tömegnövelő.A tömegelőt a Biotech Usa-ból vedd.
-A Fegyencedzés hatékony,de a konditerem nagyobb izmokat fejleszt.
-nézz étrendet+edzéstervet.
Mikor elkezdtem edzeni 58 kiló voltam. Itt mindenki természetesnek veszi, hogy mindenki megengedheti magának, hogy csirkemellet zabáljon (vagy, hogy ideális legyen a tápanyagbevitele). Sajnos ez az én családomban nem így volt, még csak nem is konditeremben edzettem a 3 év jó része alatt, hanem otthon egy multifunkciós géppel és szabad súllyal. Kajálni csak azt tudom, amit otthon leraknak az asztalra (az igaz, hogy abból mondjuk elég sokat). Most 78 kiló vagyok, 3 év alatt ez szinte semmi, és ezt nehéz is feldolgozni, hogy még csak itt tartok. Nem tudod hányszor voltam úgy, hogy feladom, de szerencsére nem tettem.
A lényeg az egészben, hogy hiába nincsenek meg a feltételek, csak akaraterő kell, de akkor bele kell kalkulálnod, hogy így sokkal több idő lesz az áhított kinézet, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!