Sanyi307 kérdése:
Vam valakinek tapasztalata Bates márkáju bakancsokrol menyire kényelmesek, strapabírók?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 13:04
1/3 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs, de valószínű, hogy hogy jó. A strapabíróság tuti.
Bear Grylls is Bates bakancsot hord. :)
2/3 anonim válasza:
Én ilyet hordok már vagy 3 éve (sima bakancs, nem félcipő, nem goretex, nem cipzáras), és nagyon jól bírja a strapát. Egyszer elvált két része egymástól varrás mentén, de cipész simán összevarrta, és kész, azóta is fasza.
Arra viszont készülj fel, hogy hiába fémmentes, reptéren akkor is levetetik veled. (Én többek közt ezért vettem, legalábbis.)
3/3 anonim válasza:
Viszont tudom ajánlani a MILTEC TACTICAL BOOT M.YKK ZIPPER bakancsot-csizmát.
December közepétől hordom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!