Több helyen is olvastam hogy visszavonul, a formája nagyon jó, szerintem kaphatna profi kártyát is.
2012. okt. 29. 12:55
1/9 anonim válasza:
Mert ő így akarja.
2012. okt. 29. 13:51
2/9 JayC válasza:
nem tudok semmit, csak egy tipp: egészségügyi okok miatt...
2012. okt. 29. 14:14
3/9 anonim válasza:
szerintem is azét mert még élni akar a barátnőjével együtt
most már van edző terme is és abból jól meg élnek,
és biztos edzeni fog csak versenyezni nem talán gyereket is akarnak majd.
2012. okt. 29. 15:01
4/9 NagyonGonosz válasza:
Szerintem is egészségügyi okokból. Lehet van komolyabb baja is, de sokszor panaszkodik az ízületeire. Mondjuk amilyen állat módra edz a videóiban nem csoda.
2012. okt. 29. 15:42
5/9 anonim válasza:
Béci arról ismert versenyzői körökben, hogy soha nem tart szünetet, ha érted mire gondolok. Elég már szerintem, ő is érzi, visszább kell venni vagy komolyabb baja lesz (vagy van).
2012. okt. 29. 16:38
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy nem tart szünetet nem is tudtam. Így már érthetőbb, nem bírja egy szervezet sem örökké.
2012. okt. 29. 17:36
7/9 anonim válasza:
Facebookon olvastam talán, hogy más célok éltetik most, angolul akar tanulni, meg ugye most nyílt az edzőterme, aztán a tanítványokkal akar elérni sikereket. De gondolom az egész hátterében az áll, hogy a csúcson kell abbahagyni. Nincs már benne annyi, ez nem az a sport, amit a végtelenségig lehet csinálni. :)
2012. okt. 29. 18:31
8/9 anonim válasza:
Egyik tanitvanya vagyok es egyaltalan nem igaz, hogy nem tart szuneteket! Pont az a helyzet nalla, hogy a vegletek embere, van olyan, hogy 7-8 honapig ures es utanna hirtelen rengeteg mindent hasznal, ezert szokott nalla jelentkezni az, hogy irto hamar formaba kerul es ilyen 10 kilos testsulynovekedes hetek alatt :-)) Persze nem azt mondom, hogy ez a kovetendo!
Az okokat nem lehet tudni, 20 eves versenymult es ennel is tobb edzesmult all a hata mogott, nagyon szethajtotta magat, lehetseges, hogy pihentetni akarja a testet, mar nem erez magaban megfelelo tartalekokat. En buszke vagyok ra, mert zsenialis sportolo es egyebkent 100% vagyok benne biztos, hogy fog meg versenyezni, ha nem mas mastesrs-ben! :-) Csak figyeljetek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!