Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izomlaz, izomgorcs a tricepszb...

Jezik00b kérdése:

Izomlaz, izomgorcs a tricepszben. Nem javul, mit tortent, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Judozom,nagyon intenziven edzem, foleg ebben az idoszakba mert EB-re keszulunk. Hetfon 2 oras intenziv kuzdelmi edzes utan meg volt japan fekvotamasz/fagyi/nyaloka...ezer fele keppen hivjak, szoval kicsit nehezebb mint a hagyomanyos fekvotamasz. Szamolasra kellett csinalnunk megallas nelkul kb 300-350-et.(nem szabadott megallni, de igy is 20 lecsaltam, azaz annyira beallt a karom, muszaj volt).

Masnap(Kedd): inkabb a vallam kornyeken volt izomlaz, de csak kisebb, atmozgato edzesem volt, de semmi felsotestre.

Szerda: reggel nem birtam behajlitani a karomat annyira bevolt dagadva a tricepszem,es erintesre is nagyon fajt, nem mert senki sem panaszkodni az edzonek, raedzettunk 2 ora kuzdelmi edzes megallas nelkul.

Csutortok: el nem viselheto fajdalom, alaphelyzetbe is luktet a tricepszem annyira faj, hideg borogatast tettem ra egesz nap(de igy utolag szerintem nem tett jot neki) folyamatosan kenem mindennel(thermal gyogykrem, lobalzsam, diclac krem....) de a jobb tricepszem nem javult.

Pentek: a bal tricepszembe mar csak minimalis a fajdalom de a jobb-ot meg mindig nem tudom behajlitani, forrovizes furdot is vettem, kicsit tuttam hajlitani rajta, de nagyon fontos hogy Hetfore teljesen helyre jojjon , mert edzotaborom van!

Mit tanacsoltok? (soha eletembe nem volt ilyen jellegu izomfajdalmma, vagy izomlazam)

21/L

2012. okt. 26. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én javasolnám, hogy pihentesd inkább. Nekem is volt egy durva tricó húzódásom és egy hónap kellett, mire rendbe jött.
2012. okt. 26. 20:52
 2/6 NagyonGonosz ***** válasza:

No offense, de EB felkészülés alatt mi a francért kell hülyeségeket csinálni (ez az edzőnek szólt)...

Azt, hogy hétfőre 100%-os lesz azt kétlem. Ajánlanám a hideg (kék,hűsítő) lóbalzsamot.

2012. okt. 26. 20:52
 3/6 NagyonGonosz ***** válasza:
Ja most látom, hogy átsiklottam a lóbalzsam felett. Szerintem mást nem nagyon tudsz tenni, pihentetni kell és ha kell akkor meg kell mondani az edzőnek, hogy bocsi, de nehéz begyulladt izmokkal edzeni.
2012. okt. 26. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:

koszonom, sajnos felek hogy 2-3 nap alatt nem jon helyre :S

november 17.-en van az EB-m, nem is kene kihagynom :S

2012. okt. 26. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet, annak ellenére, hogy zúzódások, vérömlenyek eltüntetésére ajánlják, nekem nagyon bevált a fekete-nadálytő krém. Na nem ez a lófasz naturalandos, hanem amiben konkrétan fekete darabkák vannak. Bár hétfőre szinte biztos, hogy sehogy nem leszel 100%-os. Forró víz, lóbalzsamos gyenge masszírozás és sok pihentetés, nem próbálgatás, hogy jó-e már, mert azzal is csak erőlteted tovább. Szorítok, sok sikert!
2012. okt. 26. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!!!
2012. okt. 26. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!