Egyedül mennék a Balcsira strandolni, kocsival. Hova tegyem a slusszkulcsot?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:19
1/11 anonim válasza:
néhány helyen a szabadstrandokon is van értékmegőrző
szerintem oda tedd
2/11 anonim válasza:
Miért, amikor ketten mentek, akkor egyszerre csak egyikőtök fürdik?! Lepakolsz, és a törölköző alá vagy a cipődbe eldugod. Nem hinném, hogy bárki hozzányúlna.
4/11 anonim válasza:
Ha nem vagy nudista és a kulcs birja a vizet akkor fűzd egy zsinórra, amit a fürdőruhádba kötözöl, de úgy hogy belül legyen. Ha nagy a kulcs és utál fürdeni akkor add le az értékmegörzőben, aminek kódja van és azt a fejedben kell megőrizned, vagy ha kulcsa van akkor azt kötözd fel a fürdőrucidra.
5/11 anonim válasza:
vannak olyan fürdőnadrágok amiken van direkt kulcstartó gumi a hátsó zsebben
6/11 anonim válasza:
azt hiszem a Mountex üzletekben lehet kapni olyan kulcstartót, amit bevihetsz magaddal a vízbe, ilyen kis felfújható mentőöv formája van, fentmarad a vízen ha kiesik a fürdőnadrág kulcstartójából.
7/11 anonim válasza:
Rakd el a táskád legmélyére, vagy a cipődbe, és kérd meg a szomszédod hogy ha valaki matat ott, szóljon neki vagy valami. A vízből is nézheted, h van-e ott valaki. Nem csak te vagy egyedül ezzel a problémával, légy találékony.
8/11 anonim válasza:
Vannak vizipénztársák, amiket a nyakadban tudsz hordani, és nem folyik bele a víz. Sztem abba a kulcsot is belerakhatod.
9/11 A kérdező kommentje:
"a vízből is nézhetem,hogy van ott valaki"Ez röhejes!Azt lessem folyton,hogy kimegy a cuccom közelébe?
2009. aug. 9. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!