Promix-ről (scitec) vélemény?
Eddig power proteint használtam aminek 80-90% szója, de elvileg a promixben a legtöbb a tejsavóból van ez igaz lenne?
Valaki használ ilyet? Vagy ezt venném következőnek 3kg vagy 3,5kg muscle up proteint. Kezdő vagyok melyik lenne jobb?
a promix a legjobb kevert fehérje,ez tartalmaz szerintem a legkevesebb szóját a kevertek közt de ára miatt nagyon nem éri meg vásárolni.
a muscle up ott vedd meg.
Vélemény!!!
Ha valaki megfigyeli láthatja 3 magyar Scitec, Biotec, Power mindenben valami ugyan olyat alkot. Power bedobta a power proteint, nem sok idő múlva kb. ugyan olyat piacra dobott a másik kettő is.
Miből gondolod, hogy azok alapjában más arányokkal dolgoznának, amikor a termékek árai megközelítőleg azonosak. Másrészt, melyik terméken olvasható a %-os aránya a szójának, a wheynek, és a caseinnek?
S vajon miért?
Kevert fehérje mondjuk ez is. Csak ebbe szerencsére nem tettek szóját, szerencsére kihagyták a cukorhalmazt, és törekdtek a creatint is mellőzni.
Ellenben whey koncentrát, izolát, mellett egg-et tettek, megspékelték adagonként 4g glutmainnal és 1,5g lenmagolajjal. Meg lehet, hogy csak 2500g, de nincs is benne 1kg cukor, és fél kg creatin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!